dimecres, 9 de maig del 2018

Exploradors de l'art


Divendres 20 d'abril vam anar al Centre Cultural a visitar l'exposició fotogràfica que allà es trobava. Es tractava d'un recull de retrats realitzats pel fotògraf català Antoni Bernad. Prèviament a la sortida havíem treballat a l'aula el material que ens van fer arribar des del centre cultural, on vam analitzar el tipus d'exposició que anàvem a veure. Vam descobrir llavors que totes les fotos que veuríem a l’exposició eren de personatges famosos catalans, que estaven realitzades a la dècada dels anys 80-90, i les quals buscaven transmetre a tot aquell que les observi quina era la forma de ser del retratat.

Allà ens esperava la Montse( no la nostra mestra,sinó una monitora!), que ens va explicar tot de coses molt interessants sobre els diferents retrats que hi havia. Finalment vam comparar dues fotografies ben diferents: no en sabíem res de les dues persones retratades. Al principi pensàvem que eren un pintor i un polític.  Però al final vam descobrir que eren dos pintors molt famosos: Salvador Dalí i Joan Miró.

Per acabar, vam fer un taller que consistia en fer-nos fotos per grups, intentant deixar veure la nostra forma de ser. Allà ens va deixar attrezzo i només calia pensar com volíem sortir i fer-nos la foto amb les nostre càmeres. Ens ho vam passar pipa!!!

A continuació us deixem dos reculls diferents. Un vídeo amb les fotos que va fer la Montse (ara si, la nostra mestra!) i un altre vídeo amb tooooootes les que vam fer nosaltres!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada