dimecres, 21 de març del 2018

Visita pel centre de Terrassa: Ajuntament, Casa Alegre i farmàcia Albinyala

Avui hem tingut un matí mooolt enfeinat. En arribar a l’escola, hem marxat cap a l’Ajuntament. Allà ens esperava la Pilar, que ens ha explicat vàries curiositats sobre la façana de l’edifici, així com d’altres aspectes interessants. Només entrar  hem pujat per unes escales, les quals ens conduïen cap a la sala de plens, allà on Alcalde i regidors decideixen totes les coses importants de Terrassa. Hem pogut seure als seus seients i hem observat la sala bocabadats. Hi havia tot de quadres penjats, súper antics, de persones que havien estat importants a Terrassa en algun moment de la història. Alguns eren alcaldes, d’altres no. Però tots eren igual d'impressionants! Tot seguit ha vingut l’Adrián Sánchez, regidor de l’ajuntament de Terrassa. Ens ha explicat que l’Alfredo Vega, l’alcalde, avui no ens podia atendre. Ell seria l’encarregat d’explicar-nos tot amb detall. I la veritat és que ens ha resolt molts dubtes que teníem. A més a més, ens ha portat al despatx de l’alcalde i ens ha fet jugar a un joc molt divertit: a veure qui trobava quants dracs hi havia...i vaja si ho hem aconseguit ràpid! Per acabar, ens ha permès signar al llibre de visites, per tal que l’Alfredo Vega tingués constància que havíem estat allà... ens ha encantat la idea!

Un cop hem sortit de l’Ajuntament i hem agafat  forces esmorzant a la Plaça Vella, hem continuat la ruta: hem anat a visitar la Casa Alegre, l’edifici modernista que millor conserva el seu interior. Ens hem quedat al·lucinats amb el tipus de decoració...


Finalment, hem anat a visitar la farmàcia Albinyala, un altre edifici modernista de la ciutat. El seu rellotge de sol ens ha deixat molt intrigats...haurem d’investigar el seu funcionament!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada